Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akciós milánói jegyek 8190 forinttól

Ez alkalommal is a Wizz Air egy akciójáról számolunk be. A vezető hazai fapados légitársaság ezen a héten a Milánó/Bergamo járatot akciózza. A legolcóbb jegyek egy irányba adókkal és illetékekkel együtt 8190 forintért foglalhatók a légitársaság honlapján. Nem árt tudni, hogy az akciós ár csak korlátozott számú helyre érvényes. 

0 Tovább

50 százalékos hotelakció a Wizz Airnél

Szállodaakciót indított a Wizz Air diszkont légitársaság az ünnepek előtt. Az akcióban résztvevő szállodákat akár 50 százalékos kedvezménnyel is lefoglalhatjuk és ehhez most még az sem kell, hogy a Wizz Xclusive klub tagjai legyünk. A szállodákat a Booking.com adatbázisából válogathatjuk ki. 

0 Tovább

20 százalékos Mikulás napi akció a Wizz Airnél

Már-már szokásos akciót hirdetett a Wizz Air fapados légitársaság Mikulás napjára. Egyetlen napig a légitársaság minden járatára 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatunk jegyeket. Az akció kizárólag a Wizz Klub tagjai számára elérhető. Részletek a légitársaság honlapján. 

0 Tovább

Csak ma 20 százalékkal olcsóbb minden Wizz Air jegy

Már-már szokásosnak mondható akciót indított a Wizz Air. A fapados légitársaság egyetlen napig, november 24-én minden járatára és minden célállomására 20 százalékos engedménnyel kínálja jegyeit. Az akció csütörtök éjfélig tart, úgyhogy hajrá. 

0 Tovább

50 százalékos hotelakciót indított a Wizz Air

Féláron foglalhatunk szállást a Wizz Airnél november 27-ig több európai nagyvárosban is, ami így az ünnepi időszak előtt elég nagy kedvezménynek tűnik. Az akciós szépséghibája, hogy csak azok vehetnek részt benne, akik feliratkoztak a légitársaság hírlevelére. Az akcióban közel háromezer szálloda aánlatai közül válogathatunk Milánótól, Moszkván át Dubrovnikig. A dalmáciai városban például 55 euróért találtun ötcsillagos szállodai szobát, Milánóban pedig négycsillagos hotelben már 65 euróért is alhatunk. Regisztrálás, foglalás amíg van hely!

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek