Az Air Transat 2016. június 2. és október 12. között ismét elindítja közvetlen járatait Kanadába. Budapestről Torontóba közvetlen járattal, míg Montreálba Torontón keresztül átszállással jutnak el az utasok. A légitársaság előfoglalási akciót hirdetett a nyári járataira. Az akciós árú retúr jegyek már 153.000 Ft-tól foglalhatók illetékkel együtt. 

Kanada rengeteg felfedeznivalót tartogat az odalátogató turistáknak: Montreál, a franciás hangulatú romantikus város a nyári fesztiválok sokaságával, Torontó, a nyüzsgő metropolisz felhőkarcolóival, zöld parkjaival, híres múzeumaival, a fantasztikus földalatti városával és a Niagara-vízeséssel, Vancouver, amit egyik oldalról az óceán, míg másik oldalról a fehérsipkás hegycsúcsok határolnak, nem beszélve a lenyűgöző szépségű nemzeti parkokról.
Air Transat
Az Air Transat Kanada vezető légitársasága, mely évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába. A légitársaság flottája 21 db szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll. A vállalatnál 2000 munkatárs dolgozik.
Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Euróbába és a Karib-térségbe.
A légitársaság 2015-ben ismételten elnyerte a Szabadidőre szakosodott legjobb légitársaság Észak-Amerikában díjat, melyet az utasok véleménye alapján ítélt oda Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég.
(Forrás: Turizmus Online)