Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek lesznek 2016 legjobb légitársaságai

Az Airlines Ratings különböző szempontok alapján összeállította azon légitársaságok listáját, amelyek várhatóan a legjobb szolgáltatást nyújtják majd 2016-ban. Nagy meglepetés nincs, a pálmát ázsiai, arab és ausztrál légitársaságk viszik többnyire.

2016 legjobb légitársaságai Virgin Australia Etihad Airways Singapore Airlines Qantas Air New Zealand

Néhány a díjazottak közül: a legjobb utaskísérők a Virgin Australia és a Virgin Atlantic gépein dolgoznak, az év légitársasága díjat az Air New Zealand kapta például az economy osztályon az ülésekből kialakítható fekhely miatt, a legjobb repülőtéri lounge-ai a Qantasnak vannak, a Business Class szolgáltatások közül a Singapore Airlines nyert, a legjobb első osztályú ülései pedig az Etihad járatain találhatók.  A részleteket a CNN Money képgalériájában lehet megnézni. 

0 Tovább

110 Airbust rendelt egyszerre a Qantas

A Qantas ausztrál légitársaság 110 darab utasszállító repülőgépet vásárol az Airbustól, az európai gyártó csütörtöki közleménye szerint ez minden idők legnagyobb szabású megrendelése – írja a Hvg.hu.

A Qantas 32 darab hagyományos A320-as gépet és 78 darab továbbfejlesztett, A320neo típusú utasszállító repülőt rendelt. A listaár alapján a megrendelés értéke 9,5 milliárd dollár, a tapasztalatok szerint azonban az ilyen üzleteknél jelentős, akár 10 százalékot is meghaladó engedményt adnak a gyártók.

Az Airbus közleménye szerint az ausztrál légitársasággal csütörtökön aláírt szerződés a világ eddigi legnagyobb fix megrendelése. Az A320-ast eddig 7900 példányban rendelték meg az Airbustól, ebből 4790 gép már szolgálatba állt a világ több mint 330 légitársaságánál. 

Az A320neo az eredeti típus új hajtóművekkel és nagyobb szárnyvégi fülekkel, úgynevezett sharkletekkel ellátott változata, amely 2015-ben áll majd szolgálatba. Az újítások révén 15 százalékkal csökken az üzemanyag fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek