Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ünnepi hotelakció az easyJetnél

Akár 50 százalékos engedmánnyel is foglalhatunk szállodai szobákat európai városokban az easyJet diszkont légitársaságnál. Az akcióban repülőtéri, business és városi háromcsillagos szállodák is szerepelnek, de vannak Bed&Breakfas helyek és ötcsillagos luxushotelek is a kínálatban. Az árakat szobánként és éjszakánként adják meg és nem számítanak fel lemondási díjat. Az akció keretében londoni háromcsillagos belvárosi szállodák már 55 fontért foglalhatók. Részletek itt

0 Tovább

Csak ma 20 százalékkal olcsóbb minden Wizz Air jegy

Már-már szokásosnak mondható akciót indított a Wizz Air. A fapados légitársaság egyetlen napig, november 24-én minden járatára és minden célállomására 20 százalékos engedménnyel kínálja jegyeit. Az akció csütörtök éjfélig tart, úgyhogy hajrá. 

0 Tovább

Hasít az easyJet Budapesten

Tíz százalékkal nőtt egy év alatt az easyJet diszkont légitársaság magyarországi utaslétszáma a szeptemberben zárult üzleti évben. Az easyJet szeptemberben zárult üzleti évében 556 ezer utas utazott a légitársasággal Magyarországról, illetve Magyarországra, szemben az előző üzleti év 505 ezres utaslétszámával. Ezzel a brit fapados légitársaság jelenleg a negyedik legnagyobb a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren – írja a hvg.hu.

0 Tovább

Téli akciót indított Berlinbe és Dortmundba az easyJet

Akciót hirdetett az easyJet fapados légitársaság a téli időszakra a Budapestről elérhető németországi városokba, Dortmundba és Berlinbe. A két városba már 6300 forintért foglalhatók jegyek egy útra az easyJet honlapján. Ez pedig egy jó kis image-film Németországról kedvcsinálónak. 

 

0 Tovább

Kevesebb wc lesz a Ryanair gépein

A Ryanairnél azt tervezik, hogy háromról egyre csökkentik a fedélzeti mosdók számát, ugyanakkor a mosdóhasználat a korábbi elképzelésekkel szemben ingyenes marad - mondta az ír diszkont légitársaság egy szóvivője pénteken.

 

A tervek szerint a Ryanair gépein a két hátsó mosdót szüntetnék meg. Így be lehet építeni egy plusz üléssort. A szóvivő hozzátette: egyelőre nem határoztak arról, hogy mikor vezetik be az újítást, azt viszont már eldöntötték, hogy nem lesz mosdóhasználati díj. Korábban érmével működő beengedő rendszer telepítését tervezték, a mosdóhasználati díj1 font, illetve 1 euró lett volna – írja a hvg.hu. 

A Ryanair híresen találékony a bevételnövelő és a költségcsökkentő megoldások kidolgozásában. Korábban egyebek között tervezték, hogy állóhelyeket alakítanak ki a járatokon és pótdíjat fizettetnek a túlsúlyos utasokkal, Michael O'Leary vezérigazgató pedig felvetette, hogy a rövid távú repülőutakon nem is kell másodpilóta, mert a technológiai színvonal lehetővé teszi, hogy a gépeket egyetlen pilóta vezesse.

0 Tovább
«
123

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek