Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Légi utastastársat a Facebookról!

A KLM holland légitársaság újfajta szolgáltatást indít 2012-ben, amelynek lényege, hogy a közösségi oldalakon választhatjuk ki, hogy ki mellett szeretnénk ülni a légitársaság járatain – írja a Hír24.

A KLM fejlesztői szerint az utasok sokkal szívesebben töltik el az utazás idejét olyan valaki mellett, akivel közös ismerőseik vannak, vagy közös az érdeklődési körük. A Meet & Seat névre keresztelt szolgáltatás a Facebook és a LinkedIn adatai és információi alapján működik majd, az első fázisban a Twitter még kimarad a merítésből.

Az Egyesült Államokban már évek óta működik egy közösségi oldal, az AirTroductions.com, ahol bárki megismerkedhet a saját járatár jegyet váltó utasokkal, így könnyen elkerülhető, hogy a repülés alatt egy idegesítő utastárs társaságát kelljen elviselni. 

0 Tovább

Egzotikus ételek a KLM turistaosztályán

Új A la Carte menüt vezetett be a KLM a tengerentúli járatain. A profi séfek által megkomoponált fogások a tradicionális holland, az olasz, a japán és az indonéz konyha remekeiből kerülnek ki és természetesen van vegetáriánus menü is. A dolog apró szépséghibája, hogy a különlegességekért fizetni kell: az extra menük ára 12 és 15 euró között mozog, ennek ellenére érdemes kipróbálni. A kipróbált menükről véleményt is alkothatunk és véleményünkkel részt vehetünk egy nyereményjátékon is, amellyel New York-i repülőjegyek nyerhetők. A részletekről itt bővebben.

0 Tovább

Négy új KLM-járat Latin-Amerikába

A KLM Holland Királyi légitársaság 4 új latin-amerikai célállomásra indít járatokat ezen a héten:Rio de Janeiro,Buenos Aires, Havanna és Punta Cana. A KLM jelenleg 24 járatot üzemeltet közép-amerikai, illetve 28 járatot dél-amerikai városokba és városokból.

Rio de Janeiro,Buenos Airesés Havanna/Punta Cana célállomásokra az Air France is üzemeltet járatokat. A két központi repülőtérnek, Amszterdam Schiphol és Párizs Charles de Gaulle repülőtereknek köszönhetően, az AirFranceés KLM menetrendek egyszerűen összeköthetőek. A két légitársaság együttesen 17 heti járatot közlekedtet Rio de Janeiroba, 13 heti járatot Havannába, 10 heti járatot Buenos Aires-be és 7 heti járatot Punta Cana-ba.

0 Tovább

Portugália 50 ezer forint alatt

Menekülni kell ebből a rohadt hidegből, amíg lehet, ezért hirtelen felindulásból megnéztem, mennyibe kerül egy jegy december elejére Portugáliába. Az van, hogy 50 ezer forint alatt négy légitársaság lisszaboni járatára is találtam jegyeket. A legolcsóbb megoldást müncheni és zürichi átszállással találtam 47 675 forintért a Lufthansánál. A Swiss és az Air France-KLM páros egy egy járatára is van jegy 50 ezer forint alatt, úgyhogy érdemes mostanában foglalni. Van egy jó videó is hozzá. 

0 Tovább

Thaiföldi akció a KLM-től

Senkinek sem kell külön kedved csinálni egy thaiföldi utazáshoz, de ez a videó talán képes erre. Valahogy így kéne országimázs-filmet csinálni szegény Tony Curtis helyett.

A téli hónapokban kezdődik a thaiföldi és egyáltalán az ázsiai utazások szezonja. Ilyenkor drágábbak a repjegyek is, sőt így október közepén a karácsonyi, szilveszteri járatokra már alig találni jegyet, vagy ha igen, horror áron. Az ünnepek utáni időszakban, január első napjaiban viszont a jegyárak rendszerint olcsóbbak, mivel jóval kevesebben választják az utazáshoz ezt az időpontot. Ezekre a napokra is előfordulnak akciók a különböző légitársaságoknál.

Január eleji időpontokra kerestünk jegyeket és már 195 000 forint körüli áron is találtunk megoldást, de a 220-230 000 forintos jegyek is jónak számítanak még. Ha pedig rugalmasak vagyunk az időpontot illetően, méginkább érdemes figyelni az akciókat. A KLM most futó Pack&Go akciójában például 159 000 forintért foglalhatunk bangkoki jegyet. 

Az akciós repülőjegyet lefoglalhatja itt:

 


Az akció keretében egyébként Mumbaiba 128 900 forintért, Sanghajba 158 000 forintért, New Yorkba 111 300 forintért, San Fraciscóba 139 000 forintért vehetünk jegyet. 

0 Tovább
«
123

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek