Senkinek sem kell külön kedved csinálni egy thaiföldi utazáshoz, de ez a videó talán képes erre. Valahogy így kéne országimázs-filmet csinálni szegény Tony Curtis helyett.

A téli hónapokban kezdődik a thaiföldi és egyáltalán az ázsiai utazások szezonja. Ilyenkor drágábbak a repjegyek is, sőt így október közepén a karácsonyi, szilveszteri járatokra már alig találni jegyet, vagy ha igen, horror áron. Az ünnepek utáni időszakban, január első napjaiban viszont a jegyárak rendszerint olcsóbbak, mivel jóval kevesebben választják az utazáshoz ezt az időpontot. Ezekre a napokra is előfordulnak akciók a különböző légitársaságoknál.

Január eleji időpontokra kerestünk jegyeket és már 195 000 forint körüli áron is találtunk megoldást, de a 220-230 000 forintos jegyek is jónak számítanak még. Ha pedig rugalmasak vagyunk az időpontot illetően, méginkább érdemes figyelni az akciókat. A KLM most futó Pack&Go akciójában például 159 000 forintért foglalhatunk bangkoki jegyet. 

Az akciós repülőjegyet lefoglalhatja itt:

 


Az akció keretében egyébként Mumbaiba 128 900 forintért, Sanghajba 158 000 forintért, New Yorkba 111 300 forintért, San Fraciscóba 139 000 forintért vehetünk jegyet.