Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Portugália 50 ezer forint alatt

Menekülni kell ebből a rohadt hidegből, amíg lehet, ezért hirtelen felindulásból megnéztem, mennyibe kerül egy jegy december elejére Portugáliába. Az van, hogy 50 ezer forint alatt négy légitársaság lisszaboni járatára is találtam jegyeket. A legolcsóbb megoldást müncheni és zürichi átszállással találtam 47 675 forintért a Lufthansánál. A Swiss és az Air France-KLM páros egy egy járatára is van jegy 50 ezer forint alatt, úgyhogy érdemes mostanában foglalni. Van egy jó videó is hozzá. 

0 Tovább

Bravúros női pilóta az orkánban

Nemrég találtam meg ezt a régi videót 2008-ból. A képeken a Lufthansa egy A320-as Airbusa látható, amint az orkánerejű szélben megkísérli a leszállást a hamburgi repülőtéren. A videón látszik, hogy a landolás előtti utolsó pillanatban egy széllökés a betonhoz csapja a repülőgép bal szárnyát, de a pilóta lélekjelenlétének köszönhetően sikerült az átstartolás. A második leszállási kísérlet tökéletesen sikerült és a 131 utas közül senki sem sérült meg. Az eset után az is kiderült, hogy a gépet leszálláskor éppen a 24 éves női másodpilóta irányította.  

4 Tovább

A380-assal San Franciscóba

A Lufthansa tovább bővíti A380-as úti céljainak körét Észak-Amerikában. A légitársaság San Francisco és New York után 2011. június 10-től Miamiba is A380-as gépet közlekedtet naponta Frankfurtból. A világ legnagyobb utasszállító repülőgépe egy jumbo jetet vált ki ezen az útvonalon, megtartva a korábbi LH 462 és LH 463 járatszámot.

A következő hetekben érkezik meg a Lufthansa nyolcadik új gépe, így a légitársaság gyors ütemben bővítheti tovább A380-asainak úti céljait. A tavaly szeptemberben indított pekingi járat sikere nyomán a légitársaság 2011. április 10-től heti háromról napi egyre növeli a kínai fővárosba induló járatok gyakoriságát.

Lufthansa heti több mint negyven járaton üzemeltet A380-as gépeket; naponta indít gépeket Tokióba, Johannesburgba, Pekingbe, New York-ba, San Franciscó-ba és júniustól Miamiba. Ennek alapján jelenleg a német cég Európa első számú A380-as légitársasága. Több ülésének köszönhetően az „egek óriása” gazdagabb lehetőséget biztosít az európai utasoknak az üzleti és magáncélú külföldi utazásra.

0 Tovább

Akciós milánói jegyek a Lufthansa Italiánál

A “Happy Week” akció keretén belül már 10.900 forinttól foglalhatók jegyek a Lufthansa Italia Milánóba induló járataira március 14-e és 21-e között A Lufthansa Italia kedvezményes akciót hirdet a Budapest és Milánó Malpensa között közlekedő járataira: az akció időtartama alatt 2011. március 14-től 21-ig jegyek már 10.900 Ft-tól foglalhatók a partner utazási irodákban, illetve az interneten, a www.lufthansa.com weboldalon. A korlátozott számban elérhető jegyekkel 2011. március 21-től 2012. február végéig lehet útra kelni. A Lufthansa Italia ezen az útvonalon Airbus A319-es repülőgépet közlekedtet, amelyen business és turista osztály is található. A Lufthansa Italia utasai ingyenesen adhatják fel csomagjaikat, a fedélzeten pedig számos olasz kulináris csemege közül választhatnak, illetve az indulás előtt 23 órával online check-in-t is elvégezhetik és kiválaszthatják ülésüket. A Milánótól északra elhelyezkedő Malpensa repülőtérről könnyen megközelíthető a város – a Malpensa Express vonat ugyanis kényelmes gyors és a taxi viteldíj töredékébe kerül. A Malpensa Express ráadásul a Miles & More partnere, így a vonatot választók a jegyvásárláskor újabb pontokat gyűjthetnek, ha felmutatják Miles & More kártyájukat.

0 Tovább

Akciós jegyek Olaszországba a Lufthansa Italiánál

Rendkívüli ajánlat Magyarországról 13900 Ft-tól induló jegyárakkal december 16-án délután hat órától december 19-én éjfélig

A milánó-malpensai székhellyel működő Lufthansa Italia december elején szállította kétmilliomodik utasát 2009. februári alapítása óta. A légitársaság rendkívüli ajánlattal ünnepli meg az eseményt: belföldi, olaszországi járatain 29 eurós, európai útvonalain pedig 49 eurós jegyárakat kínál. A 2010. december 16-án 18:00 órától december 19-én éjfélig élő „Happy Weekend” akció kedvezményes jegyei a www.lufthansaitalia.com, valamint a www.lufthansa.hu weboldalon rendelhetők meg. Az ajánlat a Lufthansa Italia alábbi repterekre induló összes járatára érvényes: Barcelona, Bari, Budapest, London Heathrow, Lisszabon, Madrid, Nápoly, Párizs Charles de Gaulle, Palermo, Prága, Stockholm és Varsó. Az akciós járatok 2011. január 10. és március 31. között indulnak.

A jegy ára szokás szerint tartalmaz minden adót, illetéket és bizonyos szolgáltatásokat (pl. 20 kg ingyenes kézipoggyászt, webes bejelentkezési lehetőséget és ingyenes fedélzeti ellátást). A gépeken felszolgált „Sentirsi a Casa” címkéjű ételek az olasz konyha remekei. Az olaszul beszélő utaskísérők hagyományos olasz italokat, pl. spumantét vagy frissen főzött eszpresszót szolgálnak fel az utasoknak.

0 Tovább
«
12

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek