Rendkívüli ajánlat Magyarországról 13900 Ft-tól induló jegyárakkal december 16-án délután hat órától december 19-én éjfélig

A milánó-malpensai székhellyel működő Lufthansa Italia december elején szállította kétmilliomodik utasát 2009. februári alapítása óta. A légitársaság rendkívüli ajánlattal ünnepli meg az eseményt: belföldi, olaszországi járatain 29 eurós, európai útvonalain pedig 49 eurós jegyárakat kínál. A 2010. december 16-án 18:00 órától december 19-én éjfélig élő „Happy Weekend” akció kedvezményes jegyei a www.lufthansaitalia.com, valamint a www.lufthansa.hu weboldalon rendelhetők meg. Az ajánlat a Lufthansa Italia alábbi repterekre induló összes járatára érvényes: Barcelona, Bari, Budapest, London Heathrow, Lisszabon, Madrid, Nápoly, Párizs Charles de Gaulle, Palermo, Prága, Stockholm és Varsó. Az akciós járatok 2011. január 10. és március 31. között indulnak.

A jegy ára szokás szerint tartalmaz minden adót, illetéket és bizonyos szolgáltatásokat (pl. 20 kg ingyenes kézipoggyászt, webes bejelentkezési lehetőséget és ingyenes fedélzeti ellátást). A gépeken felszolgált „Sentirsi a Casa” címkéjű ételek az olasz konyha remekei. Az olaszul beszélő utaskísérők hagyományos olasz italokat, pl. spumantét vagy frissen főzött eszpresszót szolgálnak fel az utasoknak.