Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már mobilról is vehetünk easyJet-jegyet

Új mobilalkalmazást vezetett be az easyJet diszkont légitársaság, amellyel a cég összes, 580 járatára néhány másodpercen belül foglalhatók jegyek.

Az új alkalmazás iPhone-ra és androidos okostelefonokra is letölthető. A letöltés után először be kell jelentkeznünk, majd a szokásos módon meg kell adnunk a kiválasztott célállomást és az utazás időpontját. Ezt követően a foglalás elindításához meg kell adnunk a biztonsági kódunkat. Az alkalmazással minden, az online foglalásnál is elérhető plusz szolgáltatást hozzáadhatunk a mobilos foglalásunkhoz, így akár a feladott poggyászt, vagy az elsőbbségi beszállást is intézhetjük a telefonról. Ezen felül természetesen a foglalás adatait és a járatinformációkat is ellenőrizhetjük az alkalmazás segítségével.

Extra szolgáltatás, hogy a letöltés és foglalás után egy személyre szabott főoldal jelenik meg, amelyen egy visszaszámláló mutatja a járatunk indulásáig hátralévő időt. Az Where are you going? nevű alkalmazás öt nyelven érhető el és több valuta közül is választhatunk a jegyárak megjelenítésénél.  

0 Tovább

Ünnepi hotelakció az easyJetnél

Akár 50 százalékos engedmánnyel is foglalhatunk szállodai szobákat európai városokban az easyJet diszkont légitársaságnál. Az akcióban repülőtéri, business és városi háromcsillagos szállodák is szerepelnek, de vannak Bed&Breakfas helyek és ötcsillagos luxushotelek is a kínálatban. Az árakat szobánként és éjszakánként adják meg és nem számítanak fel lemondási díjat. Az akció keretében londoni háromcsillagos belvárosi szállodák már 55 fontért foglalhatók. Részletek itt

0 Tovább

Hasít az easyJet Budapesten

Tíz százalékkal nőtt egy év alatt az easyJet diszkont légitársaság magyarországi utaslétszáma a szeptemberben zárult üzleti évben. Az easyJet szeptemberben zárult üzleti évében 556 ezer utas utazott a légitársasággal Magyarországról, illetve Magyarországra, szemben az előző üzleti év 505 ezres utaslétszámával. Ezzel a brit fapados légitársaság jelenleg a negyedik legnagyobb a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren – írja a hvg.hu.

0 Tovább

Ünnepi easyJet-akció Londonba

Ünnepi akciót hirdetett a karácsonyi időszakra Londonba az easyJet. A jegyeket természetesen korlátozott számban, 9300 forintért lehet lefoglalni egy irányban. A fapados légitársaság egyébként a hírek szerint azt tervezi, hogy megszünteti a kaotikus helyfoglalási rendszert a beszálláskor és valamilyen módon előre leosztott üléseket foglalhatnak el az utasok. Az ilyen helyekért mindenképpen fizetni kell majd, az viszont egyelőre nem tisztázott, hogy azon utasok, akik nem fizetnek a szolgáltatáért, a korábbi rendszer szerint ülhetnek le helyükre, vagy a rendszer dobja ki számukra a meghatározott üléssszámot. Az easyJet bejelentette, hogy amennyiben költséghatékonyan meg lehet oldani a változtatást, belevág. 

0 Tovább

Téli akciót indított Berlinbe és Dortmundba az easyJet

Akciót hirdetett az easyJet fapados légitársaság a téli időszakra a Budapestről elérhető németországi városokba, Dortmundba és Berlinbe. A két városba már 6300 forintért foglalhatók jegyek egy útra az easyJet honlapján. Ez pedig egy jó kis image-film Németországról kedvcsinálónak. 

 

0 Tovább
«
12

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek