Új mobilalkalmazást vezetett be az easyJet diszkont légitársaság, amellyel a cég összes, 580 járatára néhány másodpercen belül foglalhatók jegyek.

Az új alkalmazás iPhone-ra és androidos okostelefonokra is letölthető. A letöltés után először be kell jelentkeznünk, majd a szokásos módon meg kell adnunk a kiválasztott célállomást és az utazás időpontját. Ezt követően a foglalás elindításához meg kell adnunk a biztonsági kódunkat. Az alkalmazással minden, az online foglalásnál is elérhető plusz szolgáltatást hozzáadhatunk a mobilos foglalásunkhoz, így akár a feladott poggyászt, vagy az elsőbbségi beszállást is intézhetjük a telefonról. Ezen felül természetesen a foglalás adatait és a járatinformációkat is ellenőrizhetjük az alkalmazás segítségével.

Extra szolgáltatás, hogy a letöltés és foglalás után egy személyre szabott főoldal jelenik meg, amelyen egy visszaszámláló mutatja a járatunk indulásáig hátralévő időt. Az Where are you going? nevű alkalmazás öt nyelven érhető el és több valuta közül is választhatunk a jegyárak megjelenítésénél.