Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek lesznek 2016 legjobb légitársaságai

Az Airlines Ratings különböző szempontok alapján összeállította azon légitársaságok listáját, amelyek várhatóan a legjobb szolgáltatást nyújtják majd 2016-ban. Nagy meglepetés nincs, a pálmát ázsiai, arab és ausztrál légitársaságk viszik többnyire.

2016 legjobb légitársaságai Virgin Australia Etihad Airways Singapore Airlines Qantas Air New Zealand

Néhány a díjazottak közül: a legjobb utaskísérők a Virgin Australia és a Virgin Atlantic gépein dolgoznak, az év légitársasága díjat az Air New Zealand kapta például az economy osztályon az ülésekből kialakítható fekhely miatt, a legjobb repülőtéri lounge-ai a Qantasnak vannak, a Business Class szolgáltatások közül a Singapore Airlines nyert, a legjobb első osztályú ülései pedig az Etihad járatain találhatók.  A részleteket a CNN Money képgalériájában lehet megnézni. 

0 Tovább

Ünnepi hotelakció az easyJetnél

Akár 50 százalékos engedmánnyel is foglalhatunk szállodai szobákat európai városokban az easyJet diszkont légitársaságnál. Az akcióban repülőtéri, business és városi háromcsillagos szállodák is szerepelnek, de vannak Bed&Breakfas helyek és ötcsillagos luxushotelek is a kínálatban. Az árakat szobánként és éjszakánként adják meg és nem számítanak fel lemondási díjat. Az akció keretében londoni háromcsillagos belvárosi szállodák már 55 fontért foglalhatók. Részletek itt

0 Tovább

Csak ma 20 százalékkal olcsóbb minden Wizz Air jegy

Már-már szokásosnak mondható akciót indított a Wizz Air. A fapados légitársaság egyetlen napig, november 24-én minden járatára és minden célállomására 20 százalékos engedménnyel kínálja jegyeit. Az akció csütörtök éjfélig tart, úgyhogy hajrá. 

0 Tovább

Hasít az easyJet Budapesten

Tíz százalékkal nőtt egy év alatt az easyJet diszkont légitársaság magyarországi utaslétszáma a szeptemberben zárult üzleti évben. Az easyJet szeptemberben zárult üzleti évében 556 ezer utas utazott a légitársasággal Magyarországról, illetve Magyarországra, szemben az előző üzleti év 505 ezres utaslétszámával. Ezzel a brit fapados légitársaság jelenleg a negyedik legnagyobb a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren – írja a hvg.hu.

0 Tovább

Téli akciót indított Berlinbe és Dortmundba az easyJet

Akciót hirdetett az easyJet fapados légitársaság a téli időszakra a Budapestről elérhető németországi városokba, Dortmundba és Berlinbe. A két városba már 6300 forintért foglalhatók jegyek egy útra az easyJet honlapján. Ez pedig egy jó kis image-film Németországról kedvcsinálónak. 

 

0 Tovább
«
123

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek