Az Air France nemrégiben indította Párizs-Orlando járatát, amelyre novemberben 118 800 forintért vehetünk egyhetes jegyet a légitársaság őszi akciójában. Az időpont november 19-26. Az akciós Air France-jegy párizsi átszállással foglalható és az utazás teljes hossza 13 óra 10 perc. 

A jegyet lefoglalhatja itt:

 

Orlandóban az a jó, hogy Florida minden pontja könnyen és gyorsan elérhető innen. Ha viszont Miami, vagy a tengerpart előtt néhány napon itt töltenénk, nem hagyhatjuk ki a város és környékének legfontosabb látnivalója a világ legnagyobb vidámparkjának számító Walt Disney World témaparkot, ahol több nagy szálloda várja a vendégeket és az egyes látnivalókat speciális magasvasút köti össze. A parkban több hullámvasút is található, köztük a legvadabb a Space Mountain nevű, s szintén kihagyhatatlan Hamupipőke kastélya, amely egyébként a bajorországi Neuschwanstein kastélya mintájára épült.

A Disney World bejáratához közvetlen buszjárat közlekedik az orlando-i nemzetközi repülőtérről, így akár leszállás után azonnal a parkba érkezhetünk.