Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napi repjegy akció: Róma 16 700 forint

Árkörképünk következő részében arra voltunk kíváncsiak, hogy november közepe tájékán milyen árakon kínálnak jegyeket a légitársaságok Rómába. November 19-i indulással a Wizz Air járatára találtuk a legolcsóbb megoldást, 16 700 forintért. A nem fapados kategóriában a legalacsonyabb áru jegy is jóval többe kerül ennél: az Alitalia járatára 48 ezer forintért vásárolhatunk jegyet. A jegy megvétele előtt érdemes több lehetséges indulási dátumot is kipróbálni a legolcsóbb megoldás érdekében. Foglalás itt. 

0 Tovább

Román állami támogatás a Wizz Airnek?

A Temes megyei  Törvényszék augusztus 30-ai ítélete szerint a román állam, a temesvári repülőtér közvetítésével, állami támogatást nyújtott a Wizz Air légitársaságnak – írja az erdélyi NyugatiJelen.com.

A Carpatair légitársaság 2010 szeptember 30-án keltezett levelében az Európai Bizottsághoz fordult a Wizz Air légitársaságnak nyújtott román állami támogatás ügyében.

A temesvári bírók szerint a Wizz Air légitársaság 85 százalékos kedvezményt élvez a repülőtéri illetékek területén, amelyet más légitársaságok nem kapnak meg Temesváron. Mivel a temesvári repülőtér 80%-os többségi tulajdonosa a román állam, a Wizz Airnak nyújtott kedvezmény állami támogatásnak tekinthető.

A Wizz Air légitársaság a lap temesvári szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében határozottan cáfolja, hogy román állami támogatást élvezne. A „fapados” légitársaság tudomásul veszi a temesvári Törvényszék döntését, amelyet értesülései szerint a temesvári repülőtér már megfellebbezett. A Wizz Air szerint a Törvényszék döntése meghozatalakor nem vette figyelembe a repülőtérnek azokat a bevételeit, amelyek a repülőtéri illetékek kiszabása nyomán keletkeztek. Ezek a bevételek elsősorban a repülőtér utasforgalmának jelentős megnövekedése nyomán keletkeztek, amihez a Wizz Air döntő módon hozzájárult az utóbbi 3 évben. A közlemény szerint a belföldi járatokat üzemeltető légitársaságok is élveznek különféle kedvezményeket a temesvári repülőtéren – írja a lap.

0 Tovább

Eheti akciós jegyek a Wizz Airnél

A Wizz Air eheti ajánlatai közül a legolcsóbbat az olaszországi Forli/Bologna célállomásra találtuk, 4640 forintba kerül természetesen egy útra és minden egyéb költség és foglalási díj nélkül. Németországba, Weeze/Düsseldorfba 5640 forintba kerül egy jegy egy útra. Ide már csak azért is érdemes kiruccanni, mert a Weeze repülőtérről viszonylag könnyen eljuthatunk Eindhovenbe és Amszterdamba is.

Szintén az olcsóbb heti ajánlatok közé tartozik Stockholm is. A svéd fővárosba 7640 forintért kínál egy útra jegyet a Wizz Air. Belgiumba, Charleroi-ba 5640 forint a legolcsóbb jegy, Hollnadiába, a már említett Eindhovenbe szintén 7640 forintba, Londonba pedig 9640 forint a legolcsób jegy. A részleteket itt tekintheti meg.

0 Tovább

20 százalékos kedvezmény a Wizz Airnél csak ma

A Wizz Air fapados légitársaságnál minden április 28-án, csütörtökön lefoglalt jegyet 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk meg. Az akció egyetlen napig tart. Foglalás itt.

0 Tovább

Bázist nyitott Marosvásárhelyen a Wizz Air

A Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága marosvásárhelyi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy megnyitja negyedik romániai bázisát Marosvásárhelyen – áll a légitársaság közleményében.

A Wizz Air kezdetben 1 db Airbus A320 típusú repülőgépet helyez Marosvásárhelyre, amely 7 új útvonal bevezetését teszi lehetővé a már meglévő budapesti és londoni járatok mellett, Rómába, Milánóba, Barcelonába, Madridba, Párizsba, Dortmundba és Bolognába. Az új járatok nyitása mellett heti 3-ról 4-re emelkedik a Marosvásárhely – London Luton járatszám is.

Jegyek már bruttó 22,49 eurótól (egy irányba, adókkal és illetékekkel együtt) foglalhatók a wizzair.com-on és a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek