Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öt új nyári járatot indít a Wizz Air

A Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy 5 szezonális utat indít Budapestről a bulgáriai Burgaszba, a szíciliai Cataniaba, a görögországi Korfura, a spanyolországi Palma de Mallorcára és a törökországi Antalyába. Az első járat 2011 március 27-én indul Cataniaba és kezdetben heti két alkalommal közlekedik majd.

Jegyek már bruttó 8680 forinttól (Cataniaba, egy irányba, adókkal és illetékekkel együtt) foglalhatók a wizzair.com-on és a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.


Útvonal                                       Frekvencia                                            Kezdési dátum
Budapest-Burgasz                        heti 2 (június 30-tól heti 3)      2011 június 14.
Budapest-Catania                           heti 2                                     2011 március 27.
Budapest-Korfu                               heti 1                                     2011 június 18.
Budapest-Palma de Mallorca           heti 1                                     2011 június 16.
Budapest- Antalya                          heti 2                                      2011 június 18.

0 Tovább

50 százalékos szállodaakció a Wizz Airnél

A fapados légitársaság célállomásain akár féláron is foglalhatunk szállodai szobákat. A foglalásért nem kell mást tenni, mint erre az oldalra kattintani és kiválasztani a legjobb ajánlatot. Az akciós ajánlatok között többek közt római, párizsi, velencei, madridi és barcelonai szállásokat is találhatunk.

0 Tovább

Vasárnapig tart a Wizz Air 4680 forintos akciója

Újévi akciót indított a Wizz Air. A fapados légitársaság 15 ezer jegyet dob piacra 4680 forintos áron számos európai nagyvárosba. A jegyeket január 5. és január 9. között kell lefoglalni, az utazást pedig január 15-étől június 15-ig kell lebonyolítani. Az akció keretében többek közt Rómába, Velencébe, Stockholmba, vagy Eindhovenbe is utazhatunk. Részletek itt.

0 Tovább

Velence 3680, Eindhoven 4680 forintért a Wizz Airnél

Akciós jegyeket kínál januári időpontokra a Wizz Air. A légitársaság honlapja szerint németországi és olaszországi városokba lehet a legolcsóbb jegyeket megcsípni, irányonként 3680 forintért (Bologna, Velence, vagy például Frankfurt/Hahn). Kicsivel kell csak többet fizetni, 4680 forintot, egy eindhoveni, brüsszeli, milánói, római, göteborgi, vagy turkui jegyért.
Az olcsó kategóriák közül drágábbnak számítanak, a spanyolországi (Barcelona, Madrid) és a nagy-britanniai ( London Luton) jegyek. Ezek irányonként 6680 forintért már megvehetők. A legdrágább olcsó kategória Törökország. Isztambulba jelenleg 8680 forint a legolcsóbb jegy, de Antalyába 17 ezer forint fölötti összeget kell kifizetni csak az odaútért.

A Wizz Air honlapján található közlemény szerint ezek az árak a legutóbbi keresés időpontjában érvényesek. Az árak a rendelkezésre álló ülőhelyek számától függően változhatnak. Az árak természetesen nem tartalmazzák az egyéb szolgáltatások díjait. Az összes ár itt tekinthető meg.

0 Tovább

A Wizz Air honlapján nem lehet isztambuli jegyet foglalni

A Wizz Air honlapján talált közlemény szerint online jelenleg nem foglalhatók jegyek a társaság Budapest-Isztambul és Isztambul-Budapest járataira. A rövid közlemény szerint azok az utasok, akik Törökországba utaznának, a Wizz Air partner utazási irodáinál vásárolhatják meg a jegyeket. A hiba pontos oka nem ismert. Az utazási irodák listája megtalálható a Wizz Air honlapján.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek