Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3590 forintos jegyek a Wizz Airnél

Vasárnapig tartó akciót indított a Wizz Air diszkont légitársaság. Az egy irányra szóló, egyéb illetékek nélküli akciós jegyekkel 3590 forintért juthatunk el Milánó/Bergamo, Brüsszel/Charleroi, Göteborg és Bukarest városait látogathatjuk meg. Az utazásnak március, vagy április hónapra kell esniük. 

0 Tovább

20 százalékos akció két napig a Wizz Airnél

Péntektől vasárnapig 20 százalékos akciót indított a Wizz Air minden Magyarországról induló járatára. A kedvezmény csak a repülőjegy árára vonatkozik, beleértve a kötelezően fizetendő adókat is, és csak új foglalásokra vehető igénybe. Nem vonatkozik azonban a választható plusz szolgáltatások díjaira (mint például poggyászdíj) és a foglalási díjra.

0 Tovább

Debrecen-London járatot indít a Wizz Air

A Wizz Air hétfői sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy júniustól hetente három járat közlekedik majd Debrecenből London Luton repülőtérre. A június 18-ától induló járatra 9900 forintért kezdték meg a jegyek árusítását egy útra. 

1 Tovább

A Wizz Air visszavág

A nagy fapadosháború következő állomásaként a Ryanair után a Wizz Air állt elő újabb járatok bejelentésével. Kilenc új célállomásra repülnek majd a gépek, ezek: Kolozsvár, Szófia, Varsó, Malaga, Larnaka, Szaloniki, Heraklion, Rodosz, Zakintosz. A tizedik Bukarest, amit már pénteken bejelentett a légitársaság. Ezeken kívül a Wizz Air bejelentkezett a moszkvai, a tel-avivi és a kijevi járat működtetésére is, de ezekről egyelőre még nincs döntés. 

A Wizz Air közölte azt is, hogy egy újabb repülőgépet telepít a budapesti bázisra, így összesen hat Airbus állomásozik majd Ferihegyen. Az új géppel lehetővé válik, hogy jelentős jératsűrítéseket hajtsanak végre a már eddig is népszerű városokba, Madridba, Eindhovenbe, Barcelonába, Rómába és Bergamóba. 

0 Tovább

Brutális fapadosháború kezdődött Budapestért

A nemzeti légitársaság teteme fölött körözve rendesen egymásnak esett a Wizz Air és a Ryanair.  A Malév pénteken jelentette be, hogy azonnali hatállyal leállítja flottáját. A hírre a Wizz Air azzal válaszolt, hogy a jelenlegi három helyett öt repülőgépet működtet majd Budapestről. Hasonlóan reagált az Air Berlin is és több már nagy légitársaság is bejelentette, hogy bővíti budapesti járatkapacitását.

Az igazán nagy bejelentéssel a Ryanair állt elő. Az ír fapados ugyanis közölte, hogy négy új repülőgépet telepít Budapestre és összesen 31 új járatot indít Ferihegyről. A lépés leginkább a rivális Wizz Airnek szól és nyílt felhívás a háborúra. Az ír cég ugyanis kilenc olyan útvonalon is repül majd, amelyet a Wizz Air már felvett a menetrendjébe, sőt olyan desztinációk is megtalálhatók a Ryanair budapesti kínálatában, ahol a Wizz Air korábban már kudarcot vallott. A Ryanair ráadásul a járatsűrűséggel is jól odacsap a Wizznek: Londonba napi kettő, Párizsba és Barcelonába napi egy járat megy majd. 

A nyilvánvaló hadüzenet legnagyobb haszonélvezői az utasok lesznek, várhatóan a korábbinál is erősebb árverseny alakul majd k a két fapados között.

0 Tovább
«
12345

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek