Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3590 forintos jegyek a Wizz Airnél

Vasárnapig tartó akciót indított a Wizz Air diszkont légitársaság. Az egy irányra szóló, egyéb illetékek nélküli akciós jegyekkel 3590 forintért juthatunk el Milánó/Bergamo, Brüsszel/Charleroi, Göteborg és Bukarest városait látogathatjuk meg. Az utazásnak március, vagy április hónapra kell esniük. 

0 Tovább

Új fapados jár majd Budapest és Amszterdam között

Április elejétől új fapados légitársaság érkezik Budapestre, a holland Transavia biztosít majd összeköttetést Budapest és Amszterdam között - tudta meg az ecoline. Április végétől a cseh Smartwings is bejelentkezett az útvonalra, amit most egyedül a KLM szolgál ki. 

Újabb szereplő jelenik meg a budapesti repülőtéren, áprilistól ugyanis a holland diszkont légitársaság, a Transavia is kínál járatokat a Budapest-Amszterdam útvonalon, amit a Malév csődjét követően csak a KLM szolgált ki. A légitársaság ezzel új szereplő lesz Budapesten. 

Április végétől közlekedik a cseh Travel Servive érdekeltségi körébe tartozó Smartwings is ezen az útvonalon, így immár három légitársaság lesz, ami közlekedtet járatokat Budapest és Amszterdam között. Az útvonal azért érdekes, mert napi 5-6 járatot is el tud tartani az útvonal az Amszterdamban átszálló utasoknak köszönhetően.

1 Tovább

20 százalékos akció két napig a Wizz Airnél

Péntektől vasárnapig 20 százalékos akciót indított a Wizz Air minden Magyarországról induló járatára. A kedvezmény csak a repülőjegy árára vonatkozik, beleértve a kötelezően fizetendő adókat is, és csak új foglalásokra vehető igénybe. Nem vonatkozik azonban a választható plusz szolgáltatások díjaira (mint például poggyászdíj) és a foglalási díjra.

0 Tovább

Debrecen-London járatot indít a Wizz Air

A Wizz Air hétfői sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy júniustól hetente három járat közlekedik majd Debrecenből London Luton repülőtérre. A június 18-ától induló járatra 9900 forintért kezdték meg a jegyek árusítását egy útra. 

1 Tovább

Jöhet a Ryanair öt géppel

Michael O'Leary maga jelentette be sajtótájékoztatón, hogy elhárult az akadály a Ryanair budapesti bázisnyitás előtt. A légitársaság a tervezett nég yhelyett öt gépet állomásoztat Budapesten és a 31 új célállomás után itt a 32. is, a finnországi Tampere. Az ír fapados honlapján a ferihegyi 2-e terminált jelöli meg induló terminálként. ja és O'Leary beígérte, hogy mindig olcsóbbak lesznek a Wizz nél és az 1 eurós akcióra 0,3 euróssal válaszolnak, igaz csak néhány városba. Dúl a történelmi fapados háború. 

2 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek