Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legjobb hely felárért a Wizz Airtől

Új szolgáltatást indított a Wizz Air diszkont légitársaság Wizz Reserved Seat néven. A dolog annyit tesz, hogy némi pluszpénzért lefoglalhatjuk a repülőgépben az egyik legjobb helynek tartott első sorban lévő üléseket, amelyekért nem ritkén közelharc alakul ki a beszálláskor. A szolgáltatás ugyanakkor nemcsak a helyet, hanem az elsőbbségi beszállást is biztosítja, bár kérdés, hogy minek előbb beszállnom, ha már úgyis lefoglaltam a helyemet. na mindegy. A lényeg, hogy a kényelmesebb utazók így legalább bebiztosíthatják maguknak a lábgörcs mentes utazást.  

0 Tovább

Csak ma 20 százalékkal olcsóbb minden Wizz Air jegy

Már-már szokásosnak mondható akciót indított a Wizz Air. A fapados légitársaság egyetlen napig, november 24-én minden járatára és minden célállomására 20 százalékos engedménnyel kínálja jegyeit. Az akció csütörtök éjfélig tart, úgyhogy hajrá. 

0 Tovább

Hasít az easyJet Budapesten

Tíz százalékkal nőtt egy év alatt az easyJet diszkont légitársaság magyarországi utaslétszáma a szeptemberben zárult üzleti évben. Az easyJet szeptemberben zárult üzleti évében 556 ezer utas utazott a légitársasággal Magyarországról, illetve Magyarországra, szemben az előző üzleti év 505 ezres utaslétszámával. Ezzel a brit fapados légitársaság jelenleg a negyedik legnagyobb a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren – írja a hvg.hu.

0 Tovább

A legveszélyesebb légitársaságok feketelistája

Az Európai Bizottság közzétette a légitársaságokat osztályozó feketelistát. A listán 21 ország 273 olyan légitársasága található, amelyet az EU-ban valamilyen okból veszélyesnek minősítenek. A bizottság a Jordan Aviaton légitársaság működését korlátozta az unió területén, mert a cég három Boeing 676-es típusú repülőgépe nem felelt meg a biztonságos üzemeltetés szabályainak.

A bizottság vizsgálta az albán légitársaságot is, de a helyi hatóságok vállalásai nyomán végül ettől a korlátozástól eltekintettek, ahogy három orosz légitársaság ügyében is, de ezeknél az orosz hatóságok már elrendelték az uniós országok való repülés tiltását.

A bizottság a hondurasi Rollins Air légitársaságot teljesen kitiltotta az Európai Unióból. A listán többek közt, fülöp-szigeteki, észak-koreai, kazah, kongói és több fekete-afrikai ország egyes légitársaságai szerepelnek. 

0 Tovább

50 százalékos hotelakciót indított a Wizz Air

Féláron foglalhatunk szállást a Wizz Airnél november 27-ig több európai nagyvárosban is, ami így az ünnepi időszak előtt elég nagy kedvezménynek tűnik. Az akciós szépséghibája, hogy csak azok vehetnek részt benne, akik feliratkoztak a légitársaság hírlevelére. Az akcióban közel háromezer szálloda aánlatai közül válogathatunk Milánótól, Moszkván át Dubrovnikig. A dalmáciai városban például 55 euróért találtun ötcsillagos szállodai szobát, Milánóban pedig négycsillagos hotelben már 65 euróért is alhatunk. Regisztrálás, foglalás amíg van hely!

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek