Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egzotikus ételek a KLM turistaosztályán

Új A la Carte menüt vezetett be a KLM a tengerentúli járatain. A profi séfek által megkomoponált fogások a tradicionális holland, az olasz, a japán és az indonéz konyha remekeiből kerülnek ki és természetesen van vegetáriánus menü is. A dolog apró szépséghibája, hogy a különlegességekért fizetni kell: az extra menük ára 12 és 15 euró között mozog, ennek ellenére érdemes kipróbálni. A kipróbált menükről véleményt is alkothatunk és véleményünkkel részt vehetünk egy nyereményjátékon is, amellyel New York-i repülőjegyek nyerhetők. A részletekről itt bővebben.

0 Tovább

20 százalékos Mikulás napi akció a Wizz Airnél

Már-már szokásos akciót hirdetett a Wizz Air fapados légitársaság Mikulás napjára. Egyetlen napig a légitársaság minden járatára 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatunk jegyeket. Az akció kizárólag a Wizz Klub tagjai számára elérhető. Részletek a légitársaság honlapján. 

0 Tovább

Ünnepi hotelakció az easyJetnél

Akár 50 százalékos engedmánnyel is foglalhatunk szállodai szobákat európai városokban az easyJet diszkont légitársaságnál. Az akcióban repülőtéri, business és városi háromcsillagos szállodák is szerepelnek, de vannak Bed&Breakfas helyek és ötcsillagos luxushotelek is a kínálatban. Az árakat szobánként és éjszakánként adják meg és nem számítanak fel lemondási díjat. Az akció keretében londoni háromcsillagos belvárosi szállodák már 55 fontért foglalhatók. Részletek itt

0 Tovább

Modern Boeing retro stílusban

A Tupoljevekre emlékeztető retro festéssel díszítette az egyik Boeing 737-500-as gépét a cseh állami légitársaság, a CSA – írja a hirek.sk.

 A CSA 1992-es gyártású Boeing 737-ese a szovjet Tupoljev-tervezőiroda repülőgépére emlékeztet, mely 1957-ben kezdte meg rendszeres repülését Prágából Moszkvába. Ez volt az első vonal azok közül, amelyen sugárhajtású utasszállító repülőgépet állítottak forgalomba.

 

A gép külseje megegyezik a volt csehszlovák légitársaság első sugárhajtású repülőgépének, a Tupolev Tu-104A –nak a külsejével, melyet az 1950-es években használtak. A cseh állami légitársaság határozata szerint a gépet a járat indításának jövőre sorra kerülő 55. évfordulója alkalmából festették újra. A retró stílusú Boeing szerda reggel indult útjára, az utasokat Prágából Stockholmba szállítja. December 12-étől áthelyezik Pozsonyba, onnan rendszeresen repül majd Párizsba és Amszterdamba.

0 Tovább

Itthon még nem látott repülőgép érkezik Ferihegyre

Ferihegyen még nem látott repülőgép érkezéséről számol be a magyarországi planespotterek weboldala, az Airportal.hu. Az Aeroflot flottájának tagjaként december 22-én egy Szuhoj Superjet 100-95B száll le Budapesten.

A Superjet az orosz válasz az Embraer és a Bombardier regionális típusaira. A  Superjet egy új fejlesztésű regionális repülőgép, melyet elsősorban az orosz piacon közlekedő idős Tupoljev Tu-134-esek, illetve Jakovlev Jak-42-esek leváltására fejlesztettek ki. A gép összesen 87 utas szállítására képes, melyből 12 hely az üzleti utasoké. Az utazósebessége 830 km/h, a hatótávolság 2400 kilométer az Aeroflot adatai szerint. 

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek