Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akciós dubaji szállások az Emirates-nél

Azok az utasok, akik az Emirates légitársaság járatával Dubaj érintésével utaznak ázsiai, vagy egyéb tengerentúli célállomásokra, a városban 39 dolláros akciós áron foglalhatnak szállodát. Az árak egy személyre és egy éjszakára szólnak és két éjszaka együttes foglalása esetén vehetők igénybe. Részletek a légitársaság honlapján.
Az Emirates szintén egy akció keretében most 50 dolláros ártól kínálja az Arabian Arpass nevű bérletet, amely közel-keleti városok bejárásához ideális. Térkép és árak itt.

0 Tovább

Űrutazást is vehetünk majd a KLM-nél

A KLM holland légitársaság bejelentette, hogy megállapodást kötött a Space Experience Curacao vállalattal, amelynek értelmében 2014-től a légitársaság is értékesíti majd a Holland Antillákon lévő Curacaóról induló polgári célú űrrepüléseket. A KLM törzsutas programjába is beveszi az űrturizmust, valamint olyan, Curacao-ra szóló üdülési csomagokat is értékesít, amelyek része lesz egy űrutazás.

Peter Hartmann, a KLM vezérigazgatója szerint a szuborbitális űrrepülés tökéletesen illik a cég úttörő törekvéseihez, amelyek közé tartozott korábban a világ leghosszabb rendszeres járatának működtetése az 1920-as években vagy az első transzatlanti járat indítása 1934-ben Amszterdam és Curaçao között.

0 Tovább

20 eurós akciós jegyek vasárnapig a Germanwings-nél

20 eurós akciós jegyeket dobott piacra a német Germanwings fapados légitársaság. A jegyeket keddtől november 28-ig, vasárnapig lehet lefoglalni, az utazási időszak pedig 2010. december 4-étől 2011. március 26-ig tart. Az akciós jegyek magyarországi indulással a Budapest-Hannover és a Budapest-Stuttgart útvonalakra használhatók fel, de Európán belül több más útvonalra is válthatók. A jegyárak adókkal és illetékekkel együtt értendők.

2 Tovább

Bónusz ajándékutalvány karácsonyra az Air France-KLM-től

A francia-holland légitársaság karácsonyi ajándékutalványokat kínál az utazóknak, amelyeket 2010. december 23-ig lehet megvásárolni a készlet erejéig. A voucherek a beváltáskor 10, 20, 30 százalékkal érnek majd többet. A 10 ezer forintba kerülő utalványt 12 500, a 20 ezerbe kerülőt 25 ezer, a 30 ezer forintos utalványt pedig 40 ezer forint értékben lehet levásárolni. Részletek itt.

0 Tovább

British Airways akciók Amerikába

A brit légitársaságnál 145 ezer forinttól kaphatók jegyek Miamiba és Chicagóba, 169 ezer forinttól pedig Los Angelesbe. Ha Ázsiába készülünk, a BA-nál Hongkongba 156 ezertől, Pekingbe 163 600 forinttól válthatók jegyek.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek