Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ázsiai és amerikai akció a British Airways-nél

Meleg éghajlatra repíti utasait a British Airways most indult akciójával. Az akció feltétele, hogy január 14-ig le kell foglalnunk repülőjegyünket, az utazást pedig június 28-a előtt meg kell kezdeni. Az akció keretében például New Yorkba 122 ezer forintért, San Franciscóba 130 ezer forintért, Mumbaiba 116 ezer forintért, Tokióba 153 ezer forintért, Dubajba pedig 113 ezer forintért juthatunk el budapesti indulással adókkal és illetékekkel együtt. További részletek itt.

0 Tovább

Új buszjárat Ferihegyre

Az uniós elnökség megnövekedett diplomataforgalmát elősegítendő új buszjárat indult Ferihegyre, mindkét terminálra. A jegy ára nem olcsó, 5 euróba kerül, de jó alternatíva lehet a repülőtérre való kijutásra, főleg a 2-es terminálra és főleg a hajnali órákban – írja a Fapadosinfo.hu.
A Weekendbus által üzemeltetett buszjárat a Roosevelt tér, Erzsébet tér, Blaha Lujza tér, Keleti pu., Stadionok, Népliget, Ferihegy 1, Ferihegy 2 útvonalon közlekedik. A buszok félóránként közlekednek.

0 Tovább

Velence 3680, Eindhoven 4680 forintért a Wizz Airnél

Akciós jegyeket kínál januári időpontokra a Wizz Air. A légitársaság honlapja szerint németországi és olaszországi városokba lehet a legolcsóbb jegyeket megcsípni, irányonként 3680 forintért (Bologna, Velence, vagy például Frankfurt/Hahn). Kicsivel kell csak többet fizetni, 4680 forintot, egy eindhoveni, brüsszeli, milánói, római, göteborgi, vagy turkui jegyért.
Az olcsó kategóriák közül drágábbnak számítanak, a spanyolországi (Barcelona, Madrid) és a nagy-britanniai ( London Luton) jegyek. Ezek irányonként 6680 forintért már megvehetők. A legdrágább olcsó kategória Törökország. Isztambulba jelenleg 8680 forint a legolcsóbb jegy, de Antalyába 17 ezer forint fölötti összeget kell kifizetni csak az odaútért.

A Wizz Air honlapján található közlemény szerint ezek az árak a legutóbbi keresés időpontjában érvényesek. Az árak a rendelkezésre álló ülőhelyek számától függően változhatnak. Az árak természetesen nem tartalmazzák az egyéb szolgáltatások díjait. Az összes ár itt tekinthető meg.

0 Tovább

Kedvezményes repülőjegyek az Aeroviva károsultjainak

Az Air France és a KLM december 27-től kezdődően kedvezményes áron kínál repülőjegyeket az Aeroviva csődjében érintett utasok számára. Az Air France Mombasába, Zanzibárra, a Seychelles-szigetekre és Dubaiba, a KLM Mombasába. Zanzibárra és Dubaiba kínál akciós jegyeket. A foglalás és jegykiállítás a rendelkezésre álló helyek függvényében lehetséges, 2011. január 31-ig, az utazás 2011. február 28-ig lehetséges.
Foglalás és jegyvásárlás kizárólag az Air France KLM Delta jegyirodájában lehetséges azon utasok számára, akik az Aerovivánál vásárolt charter repülőjegyekkel rendelkeznek (kifizetett  repülőjegy bemutatása mellett).
További információ az Air France KLM Delta call centerben kérhető, tel.: 1/483-8800, e-mail: mail.cto.bud@airfrance.fr (Air France), tel.:1/3737-737, e-mail: webticketing.hungary@klm.com (KLM)

0 Tovább

A Wizz Air honlapján nem lehet isztambuli jegyet foglalni

A Wizz Air honlapján talált közlemény szerint online jelenleg nem foglalhatók jegyek a társaság Budapest-Isztambul és Isztambul-Budapest járataira. A rövid közlemény szerint azok az utasok, akik Törökországba utaznának, a Wizz Air partner utazási irodáinál vásárolhatják meg a jegyeket. A hiba pontos oka nem ismert. Az utazási irodák listája megtalálható a Wizz Air honlapján.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek