Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

50 százalékos szállodaakció a Wizz Airnél

A fapados légitársaság célállomásain akár féláron is foglalhatunk szállodai szobákat. A foglalásért nem kell mást tenni, mint erre az oldalra kattintani és kiválasztani a legjobb ajánlatot. Az akciós ajánlatok között többek közt római, párizsi, velencei, madridi és barcelonai szállásokat is találhatunk.

0 Tovább

Még öt napig tart az Air France akciója

Még öt napig tart az Air France légitársaság „Szökjön el a télből” akciója. Az akció az elnevezés ellenére nemcsak egzotikus helyekre szól. Ha január 31-ig foglalunk jegyet és az utazás 2011. június 30-ig befejeződik, akkor például Párizsba 29 900 forinttól, Lisszabonba 41 000 forinttól, Delhibe 143 000 forinttól, Dubajba 119 000 forinttól, New Yorkba 121 000 forinttól juthatunk el. Az árak oda-vissza útra érvényesek és tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az összes ajánlatot itt lehet megnézni.

0 Tovább

Budapesti járatot indít az airBaltic

2011. május 16-ától Lettország nemzeti légitársasága, az airBaltic heti négy járatot közlekedtet Riga és Budapest között. Az airBaltic járatnyitása turisztikai szempontból kiemelten fontos esemény, hiszen az új járattal tovább javul Magyarország megközelíthetősége, nem csak a balti államokból, hanem a kényelmes összeköttetésnek köszönhetően Skandináviából, Oroszországból és a FÁK országokból is – derül ki a Magyar Turizmus Zrt. közleményéből.

Az új járattal az utazók heti négy alkalommal (hétfő, szerda, péntek és vasárnap) érhetik el Lettországból hazánkat. A két főváros közötti utat a Bombardier Q-400-as típusú gépek 2 óra 15 perc alatt teszik meg. Az airBaltic légitársaság közleménye szerint a járatnyitást indokolta az is, hogy amikor utasaikat a preferált közép-európai úti céljaik felől kérdezték, ők mindig Budapestet jelölték meg.

0 Tovább

Vasárnapig tartó 20 eurós akció a Germanwings-nél

 

Ha január 16-ig foglalunk repülőjegyet a Germanwings légitársaság honlapján, 19,99 eurós áron juthatunk jegyekhez egy útvonalra illetékekkel és adókkal együtt. Budapesti indulással Stuttgartba és Kölnbe juthatunk el így olcsóbban, de például a Prága-London, vagy a Berlin-Moszkva járat is akciós. Az utazási időszaknak január 22 és április 15 közé kell esnie.

1 Tovább

Vasárnapig tart a Wizz Air 4680 forintos akciója

Újévi akciót indított a Wizz Air. A fapados légitársaság 15 ezer jegyet dob piacra 4680 forintos áron számos európai nagyvárosba. A jegyeket január 5. és január 9. között kell lefoglalni, az utazást pedig január 15-étől június 15-ig kell lebonyolítani. Az akció keretében többek közt Rómába, Velencébe, Stockholmba, vagy Eindhovenbe is utazhatunk. Részletek itt.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek