Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akciós jegyek Olaszországba a Lufthansa Italiánál

Rendkívüli ajánlat Magyarországról 13900 Ft-tól induló jegyárakkal december 16-án délután hat órától december 19-én éjfélig

A milánó-malpensai székhellyel működő Lufthansa Italia december elején szállította kétmilliomodik utasát 2009. februári alapítása óta. A légitársaság rendkívüli ajánlattal ünnepli meg az eseményt: belföldi, olaszországi járatain 29 eurós, európai útvonalain pedig 49 eurós jegyárakat kínál. A 2010. december 16-án 18:00 órától december 19-én éjfélig élő „Happy Weekend” akció kedvezményes jegyei a www.lufthansaitalia.com, valamint a www.lufthansa.hu weboldalon rendelhetők meg. Az ajánlat a Lufthansa Italia alábbi repterekre induló összes járatára érvényes: Barcelona, Bari, Budapest, London Heathrow, Lisszabon, Madrid, Nápoly, Párizs Charles de Gaulle, Palermo, Prága, Stockholm és Varsó. Az akciós járatok 2011. január 10. és március 31. között indulnak.

A jegy ára szokás szerint tartalmaz minden adót, illetéket és bizonyos szolgáltatásokat (pl. 20 kg ingyenes kézipoggyászt, webes bejelentkezési lehetőséget és ingyenes fedélzeti ellátást). A gépeken felszolgált „Sentirsi a Casa” címkéjű ételek az olasz konyha remekei. Az olaszul beszélő utaskísérők hagyományos olasz italokat, pl. spumantét vagy frissen főzött eszpresszót szolgálnak fel az utasoknak.

0 Tovább

Nyerj iPadet a KLM-től!

Ehhez nem kell mést tenned, mint foglalnod egy jegyet a KLM valamelyik Budapestről induló járatára, majd kitöltened ezt a regisztrációs űrlapot és várni a szerencsét.

0 Tovább

Háromezer forintos jegyek januárra a Wizz Airnél

A gyengébb téli hónapok miatt a Wizz Air leárazta sok januári és februári járat árait. A társaság legtöbb útvonalára még bőven lehet találni olcsó jegyeket. Ezek célállomástól függően 2990, 3990, vagy 5990 forintot jelentenek egy szakaszra. Jó hír, hogy a kiemelt célpontnak számító Londonba is van még az olcsó kategóriájú jegyekből. Aki az ünnepek környékén utazna, szintén érdemes keresgélnie, ugyanis decemberi időpontokra is jóval olcsóbbak a jegyek a szokásosnál.

0 Tovább

Áresés az Air France-nál december 23-ig

Az Air France akciót hirdetett a karácsonyi időszakra. Az akció keretében Párizsba 29 900 forinttól, Dubajba 109 000 forinttól, New Yorkba pedig 119 000 forinttól válthatunk jegyet. Az akció december 23-ig érvényes. Részletek ezen az oldalon.

0 Tovább

Budapesti járatot indít 2012-től a legnagyobb ázsiai fapados

A hosszú távú járatokat üzemeltető AirAsia X diszkont légitársaság az euróövezeti pénzügyi válság ellenére sem állt el tervétől, hogy járatokat indítson a kontinensre.
Moszkva, Budapest és Prága 2012-től, új gépek beszerzése után kerül fel a társaság célállomásai közé. A társaságnak 25 darab Airbus A330-300, megnövelt hatótávú repülőgépre van rendelése.

Semmi esetre sem fogom módosítani tervünket, hogy járatokat indítsunk Oroszországba, Magyarországra és a Cseh Köztársaságba" - jelentette ki Tony Fernandes, a társaság vezérigazgatója, hozzátéve, hogy vállalata a múltban már több válságos helyzetet is átvészelt. Az elmúlt kilenc évben több pénzügyi válságot, olajválságot és politikai válságot éltünk túl és az emberek még mindig repülni akarnak - mondta. Úgy gondolom, hogy az AirAsia X éppenséggel megoldást kínál a helyzetre - tette hozzá.

Az igazgató az AirAsia X új-zélandi Christchurch-be induló első járatának avatása alkalmából vázolta fel vállalata terjeszkedési terveit. Az AirAsia X jelenleg Kuala Lumpur-i bázissal Ausztráliába, Kínába, Indiába, Iránba, Japánba, Tajvanra, az Egyesült Királyságba, Dél-Koreába üzemeltet járatokat. Hálózatát a jövő februárban egy párizsi járattal és 2011 folyamán valamikor New York-i és Los Angeles-i járatokkal bővíti.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek