Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

40 százalékos akció az easyJetnél szerdáig

Brutális akciót jelentett be az easyJet. Jövő szerdáig 40 százalékos kedvezménnyel foglalhatók jegyek a légitársaság minden járatára, minden napra, természetesen a szabad helyek függvényében. Az akció a 2011. január 1. és március 26. közötti időszakra érvényes. Kipróbáltuk, március végére Berlinbe 9738 forintért vannak jegyek oda-vissza feladott csomagok nélkül. Az easyJet a német fővároson kívül repül Londonba, Genfbe, Párizsba és Dortmundba is Budapestről, de az akció keretében nem csak budapesti indulással foglalhatunk kedvező áru jegyeket.   

0 Tovább

Amszterdami túra 11 ezerből

Karácsony előtt nem árt egy utolsó lazítás valamelyik európai nagyvárosban. Ilyenkor és mindig kiemelt célpont Amszterdam, ahová ugyan a Sky Europe csődje óta nem repül közvetlen fapados Budapestről, de a másfél órányi vonatútra lévő Eindhovenbe jár a Wizz. December elejére találtunk hétvégi időpontokra 3990 forintos jegyeket mindkét irányban, még válogatni is lehet az indulási idpontok között. Foglalási díjjal együtt 11 ezer alatt van a végső ár (az Eindhoven-Amszterdam vonatjegyen kívül, ami kb. 35 euró oda-visssza). A korai indulási időpont se riasszon el senkit, fél 9-re ott is van a gép, délben pedig már csúszhat is az első Heineken.

0 Tovább

Új KLM-járat Budapestre

Már a 2010-es téli menetrend életbe lépésének napján is új repülőjárat érkezik Budapestre, utána is egyre-másra nyílnak az új járatok a magyar főváros repülőterére. A hétvégén a KLM holland légitársaság felújítja amszterdami járatát. A jellegzetes kék festésű Boeing 737-700 típusú gépek naponta háromszor kínálnak összeköttetést Budapest és a holland nagyváros, Schipol légikikötője között. A magyar főváros repülőterének forgalmához az is hozzájárulhat, hogy a légi utasoknak Magyarországon nem kell megfizetniük a Németországban és Ausztriában bevezetett külön légiadót.

0 Tovább

Koppenhága januárban a Norwegiannel

Igaz ugyan, hogy nem ideális téli célpont a dán főváros, viszont a Norwegiannél találhatunk 24 eurós jegyeket egy irányba januárban és februárban. Ezek az árak leginkább a csütörtöki járatokra érvényesek és a cégre nem jellemző, hogy túl bőkezűen bánna az ilyen olcsó jegyekkel, úgyhogy hajrá!

0 Tovább

Berlin 30 ezer, Delhi 130 ezer - indulnak a téli akciók

Folyamatosan tartanak az őszi és lassan indulnak a téli repjegy akciók is. A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines például akciós szilveszteri utazást kínál Bangkokba 219 ezer forintért. Az indulási és érkezési időpontokon sokat nem lehet variálni, ugyanis három fix időpontot adott meg a légitársaság. Részletek itt

 

A Malévnál is fut aktuális akció. Ha október 29-éig foglalunk a cég Last Minute akciójában, Berlint és Milánót 29 900 forintért, Amszterdamot és Frankfurtot 39 900 forintért járhatjuk meg oda-vissza adókkal és illetékekkel együtt. Van szigorítás is azért: legalább egy szombat éjszakát az adott helyen kell töltenünk, az utazás időpontjának október 29. és november 29. közé kell esnie, a foglalás után a jegyek nem módosíthatók és gyerekkedvezmény sincs.

 

Az Air France Ázsiába kínál akciós jegyeket. A foglalási periódus 2010. november 20-ig tart és 2011. január 10-től március 31-ig kell ”leutazni” a jegyet. A francia légitársaság Delhibe 129 000 forinttól, Pekingbe 149 000 forinttól kínál jegyeket az akciók keretében oda-vissza útra adókkal és illetékekkel. A további részletekért katt ide.

 

A Wizz Air Budapestről 2080 forinttól kínál jegyeket Frankfurt Hahnra, ami mindenképpen megfontolandó, ha olyan helyre tervezzük az utazást, ahová Ferihegyről nincs közvetlen járat. Isztambulba 8680 forint a legolcsóbb jegy egy irányban, a dél-olaszországi Pisába pedig 4680 forintért már el lehet jutni.

 

A légitársaságok közül elsőként a Delta vezette be nemrégiben, hogy közvetlenül a Facebookról is lehet foglalni a légitársaság járataira.

A társaság jelenleg az egyetlen, amely közvetlen járatot üzemeltet Budapestről New Yorkba, de nem sokáig, mert jövőre az American Airlines is beszáll a magyar piacra.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek