Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eheti akciós jegyek a Wizz Airnél

A Wizz Air eheti ajánlatai közül a legolcsóbbat az olaszországi Forli/Bologna célállomásra találtuk, 4640 forintba kerül természetesen egy útra és minden egyéb költség és foglalási díj nélkül. Németországba, Weeze/Düsseldorfba 5640 forintba kerül egy jegy egy útra. Ide már csak azért is érdemes kiruccanni, mert a Weeze repülőtérről viszonylag könnyen eljuthatunk Eindhovenbe és Amszterdamba is.

Szintén az olcsóbb heti ajánlatok közé tartozik Stockholm is. A svéd fővárosba 7640 forintért kínál egy útra jegyet a Wizz Air. Belgiumba, Charleroi-ba 5640 forint a legolcsóbb jegy, Hollnadiába, a már említett Eindhovenbe szintén 7640 forintba, Londonba pedig 9640 forint a legolcsób jegy. A részleteket itt tekintheti meg.

0 Tovább

110 új gépet vásárol az Air France-KLM

Az Air France KLM igazgatótanácsa szeptember 15-i ülésén jóváhagyta 110 hosszú hatótávolságú repülőgép megrendelését.

Az Air France és a KLM első közös szélestörzsű repülőgép-megrendelése a jelenlegi 200 és 350 üléses repülőgépek cseréjét szolgálja – áll a légitársaság közleményében.

A most bejelentett megrendelés után a csoport 73 új generációs repülőgéppel rendelkezik majd 2024-re. Ezek közül 43 darab Airbus A350-900 és 30 darab Boeing 787-9 lesz. Az első Boeing 787-9 aKLM színeiben 2016-ban, az első Airbus A350-900 pedig az Air France-nál 2018-ban áll forgalomba.

A csoport várakozásai szerint az új repülőgépek 15 százalékkkal csökkentik az üzemanyag-felhasználást és jelentősen tovább csökkentik a károsanyagok és a zaj kibocsátását is.

 

0 Tovább

Naponta indul non-stop Qatar-járat Dohába

Heti négy helyett mostantól minden nap leszáll Budapesten a Qatar Airways dohai járata - az ötcsillagos légitársaság a kedvező forgalmi adatok és a Budapest Airport szolgáltatási minőségét figyelembe véve döntött így.

A januári indulás óta működő menetrendszerinti járat ezentúl nem csupán sűrűbben közlekedik Magyarország és Katar fővárosa között: mostantól a menetidő is két órával lesz rövidebb. A Qatar Airways Airbus A320-asa szeptember 14-e után kihagyja a bukaresti, közbülső leszállást és non-stop repül Dohába, átlagosan mintegy 5 óra alatt - írja a TőzsdeFórum.

Szeptember 14-től közvetlen és napi járat közlekedik Budapest és Katar fővárosa, Doha között. Ez jó hír a Magyarországról a Közel-Keletre, illetve Ázsiába utazók számára, hiszen jelentősen emelkedik a járatszám, emellett rövidül a menetidő. A Perzsa-öböl térségét és Közép- Kelet-Európát összekötő járatot január közepén indította a világ egyik legjobb légitársaságának megválasztott Qatar Airways. Kezdetben hetente négy alkalommal közlekedő járat az idefelé és a visszafelé tartó útvonalon is közbülső megállóként Bukaresten is leszállt. A sűrítéssel ezt a megállót is kiveszi a budapesti viszonylatából a légitársaság, amivel tovább növekszik az ülőhely-kapacitás és két órával csökken a tiszta menetidő.

"Nagyszerű dolog látni azt a fejlődést, amit alig nyolc hónap alatt ért el a Qatar Airways Budapesten" - mondta el az első napi járat érkezése alkalmából rendezett fogadáson Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. "Büszkék vagyunk arra, hogy a Qatar Airways a budapesti repülőteret választotta a régiós bővítési törekvésük egyik kulcs légikikötőjeként. A Budapest Airport mindent megtesz, hogy ez a kiváló együttműködés a jövőben is folytatódjon."

A Qatar Airways menetrendszerű járata mind az üzleti utazók, mind a turisták számára számtalan csatlakozási lehetőséget biztosít: Doha érintésével nem csupán a Közel-Kelet más célállomásai felé, hanem akár Délkelet-Ázsia vagy Ausztrália irányába is továbbutazhatnak. Utóbbi földrészek felé ráadásul jelentősen, akár 5-6 órával is lerövidül a menetidő, hiszen Budapestről közvetlenül Doha érintésével egyből kitárul a térség kapuja. A Qatar Airways akciós ajánlatait itt tekintheti meg.

0 Tovább

New York 110 000-ért az Air France-akcióban

Szeptember végéig akciós árakon kínál repülőjegyeket az AIR FRANCE a világ szinte minden tájára. A meghirdetett árak tartalmazzák a repülőtéri illetékeket és egyéb járulékos díjakat.

Az akcióban például Barcelonába 43 000 forinttól, New Yorkba 109 900 forinttól, Los Angelesbe 124 300 forinttól vehetünk jegyeket. Az ázsiai jegyek közül a pekingi és a delhi 129 900 forintos ár is jónak mondható. További ajánlatok és részletek itt.

0 Tovább

Éjszakai akció a Malévnál

A Malév este 6-órától reggel 6 óráig tartó akciót indít. Az akciós éjszakák egészen augusztus 31-ig tartanak. Az akciós jegyeket 26 600 forintos ártól lehet megvásárolni számos európai városba. A jegyeket 2011. december 15-ig kell felhasználni. Részletek itt.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek