Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Soha nem volt ilyen olcsó az egyiptomi nyaralás

Az első charterek március 20-án indulnak Egyiptomba Hurghadába, illetve Sarm el Sejkbe és Tabára. Valószínűleg eleinte közös járatot indít a Best Travel és a Kartago, ám az utasok számának növekedésével remélik, hogy külön-külön sikerül megtölteni a járatokat – tudta meg a TTG Zám Tibortól, a Best Travel ügyvezetőjétől.

A Best Travel egyik charterét a Malév, a másikat a Tavel Service, míg a Kartago mindkét járatát a Travel Service üzemelteti. Nyáron mindkét cég 5-5 chartert tervez Egyiptomba. Tunéziába április elsején indul az első charter.

Márciusra még rendkívül nyomott árakat kínálnak Egyiptomban a szállodák, ám áprilisra már nem csökkentették ilyen nagy mértékben az áraikat – mondta Zám Tibor. Az első utakra ötcsillagos szállodába all inclusive ellátással 72-74 ezer forintot kérnek, aminek a fele a repülőjegy ára. Így összesen illetékekkel, biztosítással együtt 120 ezer forint mindössze egy főre egyhetes luxusnyaralás. Soha ilyen olcsó nem volt – tette hozzá Zám Tibor. Igaz a nyári árakkal még kivárnak és a szerződéses árakon kínálják abban bízva, hogy nem kell csökkenteniük.

0 Tovább

Orosz Boeingek 2 milliárdért

Az Aeroflot orosz légitársaság szerdán 2 milliárd dolláros szerződést írt alá nyolc Boeing 777-es repülőgép vásárlásáról. Az Aeroflot hat 777-300 ER és két 777-200 ER típusú gép vásárlására szerződött. Az első repülőgépet 2012-ben szállítja az amerikai cég, az utolsót pedig 2017-ben.
Ezek a Boeing típusok 300-400 utas szállítására alkalmasak, és több mint 14 ezer kilométert képesek megtenni leszállás nélkül. Az Aeroflot légiflottáját jelenleg tizenegy Boeing 767-es és az európai Airbus tíz A330-as nagy hatótávolságú repülőgépe erősíti.

0 Tovább

Kedvezményes jegyeket kínál az Utazás kiállításon a TAP

Ahogy tavaly, a TAP portugál légitársaság idén is kedvezményes jegyvásárlást kínál a vásári időszakban: A március 11-ig megvett és május 31-ig felhasznált oda-vissza utazás 40 ezer forint, amelyben a reptéri illeték is benne foglaltatik. Május 26-tól heti négy alkalommal repülnek Bécsbe, és további öt város is bekerül a célállomások közé: Dubrovnik, Athén, Bordeaux, Manchester és Miami. Tizedik brazil légikikötőként Porto Allegre-be is repülnek. A nagyfokú érdeklődés miatt 22 százalékos kapacitásnövekedést hajtott végre a légitársaság a Budapest – Lisszabon járatnál: szombaton két gép repül, a reggeli kitűnő csatlakozási lehetőségekkel több Lisszabonból induló járathoz. A portugál turisztikai szervek és a TAP Portugal közös akcióként kampányt kíván folytatni júniusban Madeira szigetének népszerűsítésére.

0 Tovább

Keddig 15 százalékos akció az EasyJetnél

Az EasyJet fapados légitársaság minden járatára 15 százalékos kedvezménnyel foglalhatunk jegyeket jövő kedd éjfélig. A március 8-ig tartó akcióban csak annyi a megkötés, hogy az utazás időpontját 2011. március 13. és július 13. között kell megadni.

0 Tovább

Újság helyett táblagép egy svájci légitársaság gépein


Újabb, sorrendben negyedik svájci desztinációval bővül a Budapest Airport kínálata: a ferihegyi repülőteret üzemeltető cégnek ezúttal a svájci Sky Work Airlines AG. társaság gépét sikerült a magyar fővárosba csábítania. Az első svájci turbópropelleres gép október 30-án száll le Budapesten, a jelenlegi tervek szerint eleinte heti két alkalommal, hétfőn és vasárnap közlekedik a két főváros között.


A svájci légitársaság 2011. október 30-ától hetente kétszer szállítja utasait a magyar és a svájci fővárosok között 31 férőhelyes Dornier 328 repülőgépein. Ezzel négy svájci városba: Bern mellett Genfbe, Zürichbe és Bázelbe lehet repülni Ferihegyről.


Az 1983-ban alapított, berni központú Sky Work Airlines 2010-ben 28,300 utast szállított, útvonalait mind turisztikai, mind üzleti céllal utazó, elsősorban svájci ügyfelei igényeihez alakítja. A légitársaság Bombardier DASH-8 Q400 és Fairchild Dornier 328-110 típusú gépekből álló flottáját három új géppel bővíti, ennek köszönhetően döntött újabb úti célok felvételéről, így Budapest mellett az idén Bécs, Milánó, Belgrád, Róma és Madrid is felkerül a kínálatába.
A Sky Work Airlines a rendkívül takarékos üzemű turboprop gépein egy sor újdonsággal várja az utasokat, a fedélzeten például a világon elsőként kínálnak újságok helyett tábla-számítógépet az olvasni, vagy akár játszani kívánó utasaiknak, ami nem csupán kényelmes, hanem környezetbarát megoldás is.


A Budapest Airport a berni útvonalat megelőzően idén már hat új járat indítását jelentette be: a Qatar Airways dohai, az airBaltic rigai, az American Airlines New-york-i, a jet2.com edinburghi, a Malév felújított barcelonai járatát, valamint a FlyCentralEurope üzemeltette torontói járatot.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek