Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Thaiföldi akció a KLM-től

Senkinek sem kell külön kedved csinálni egy thaiföldi utazáshoz, de ez a videó talán képes erre. Valahogy így kéne országimázs-filmet csinálni szegény Tony Curtis helyett.

A téli hónapokban kezdődik a thaiföldi és egyáltalán az ázsiai utazások szezonja. Ilyenkor drágábbak a repjegyek is, sőt így október közepén a karácsonyi, szilveszteri járatokra már alig találni jegyet, vagy ha igen, horror áron. Az ünnepek utáni időszakban, január első napjaiban viszont a jegyárak rendszerint olcsóbbak, mivel jóval kevesebben választják az utazáshoz ezt az időpontot. Ezekre a napokra is előfordulnak akciók a különböző légitársaságoknál.

Január eleji időpontokra kerestünk jegyeket és már 195 000 forint körüli áron is találtunk megoldást, de a 220-230 000 forintos jegyek is jónak számítanak még. Ha pedig rugalmasak vagyunk az időpontot illetően, méginkább érdemes figyelni az akciókat. A KLM most futó Pack&Go akciójában például 159 000 forintért foglalhatunk bangkoki jegyet. 

Az akciós repülőjegyet lefoglalhatja itt:

 


Az akció keretében egyébként Mumbaiba 128 900 forintért, Sanghajba 158 000 forintért, New Yorkba 111 300 forintért, San Fraciscóba 139 000 forintért vehetünk jegyet. 

0 Tovább

Így nyitják ki a lezárt bőröndöt

Hiába a lakat, gyerekjáték kinyitni egy lezárt bőröndöt.

Az alábbi kisfilm megmutatja, hogyan hiányozhat a poggyászból valami, annak ellenére is, hogy biztonságosnak tűnő lakatokkal látjuk el. Egy golyóstoll segítségével nyom nélkül ki lehet nyitni a lezárt bőröndöt, az akció után pedig még egyszerűbb eltüntetni a nyomokat.

A reptereken fóliával becsomagoltathatjuk a táskákat (1580 forint poggyászonként Ferihegyen), a legbiztonságosabb módnak azonban még mindig az tűnik, ha kézipoggyásszal utazunk.

3 Tovább

Bidé is van a japán Dreamliner fedélzetén

2012. január 21-tól indítja az All Nippon Airways japán légitársaság Boeing 787 Dreamliner típusú gépét a Tokió Haneda-Frankfurt útvonalon.

A januárban még heti 3 alkalommal közlekedik, majd február elsejétől már naponta repüli az útvonalat. A fedélzeten a business class üléseket úgy alakították ki, hogy az amúgy ággyá alakítható alkalmatosságokból minden utas folyosóra léphet - írja a Turizmusonline.

A 112 férőhelyes turista osztályon pedig fix háttámlájú ülésekben repülhetik végig a több mint tízórás utat. Azért nem kell a fapadosoknál megszokott kényelmetlen széksorokra gondolni. Az üléspárna a fix háttámlához képest mozdul el és biztosít kényelmesebb üléspozíciót, anélkül, hogy a mögöttünk ülőre egy váratlan hátradöntéskor zavarnánk.

Az ablaknál ülők a Boeing 767-esénél 30 százalékkal nagyobb ablakon bámulhatják a tájat alant. Ugyanekkora arányban növelték meg az ülések feletti tárolók befogadóképességét a Boeing 777-eshez képest.

Extra felszereltségnek számítanak a hányatott sorsú Dreamliner mindkét osztályának mellékhelyiségeiben felszerelt bidék is.

 

0 Tovább

110 Airbust rendelt egyszerre a Qantas

A Qantas ausztrál légitársaság 110 darab utasszállító repülőgépet vásárol az Airbustól, az európai gyártó csütörtöki közleménye szerint ez minden idők legnagyobb szabású megrendelése – írja a Hvg.hu.

A Qantas 32 darab hagyományos A320-as gépet és 78 darab továbbfejlesztett, A320neo típusú utasszállító repülőt rendelt. A listaár alapján a megrendelés értéke 9,5 milliárd dollár, a tapasztalatok szerint azonban az ilyen üzleteknél jelentős, akár 10 százalékot is meghaladó engedményt adnak a gyártók.

Az Airbus közleménye szerint az ausztrál légitársasággal csütörtökön aláírt szerződés a világ eddigi legnagyobb fix megrendelése. Az A320-ast eddig 7900 példányban rendelték meg az Airbustól, ebből 4790 gép már szolgálatba állt a világ több mint 330 légitársaságánál. 

Az A320neo az eredeti típus új hajtóművekkel és nagyobb szárnyvégi fülekkel, úgynevezett sharkletekkel ellátott változata, amely 2015-ben áll majd szolgálatba. Az újítások révén 15 százalékkal csökken az üzemanyag fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás.

0 Tovább

Qatar-jegyek télre 16 százalékkal olcsóbban

Őszi-téli akciót hirdetett magyarországi utasainak a világ legjobb légitársaságának választott Qatar Airways. Az akciós jegyeket 2011. október 31-ig kell lefoglalni a légitársaság megújult honlapján, magát az utazást pedig 2012. május 31-ig kell befejezni, azaz a hazaút időpontja legkésőbb ez a dátum lehet.

Az akcióban például 99 900 forintért vehetünk jegyet Dubajba, Delhibe 126 900 forinttól, Hongkongba 147 900 forinttól,  Tokióba 146 900 forinttól vannak akciós jegyek, de a kedvezményes célpontok között van Dél-Afrika és a Maldív-szigetek is. További részletek itt

 

 

 

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek