Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kambodzsába indít közvetlen járatot az Air France

Az első Párizs-Phnom Penh járat, az AF 274 2011. március 31-én szállt le Phnom Penh nemzetközi repülőterén. 37 év kihagyás után, az Air France ismét heti 3 járatot kínál (oda-vissza) Párizs és Kambodzsa között.

Az útvonalon egy Airbus A340-300 repülőgép üzemel (275 személyes, ebből 30 Business osztály, 21 Prémium Turista osztály és 224 Turista osztály), majd 2011. május 9-től egy Boeing 777-200 gép szállítja az utasokat (309 személyes, ebből 35 Business osztály, 24 Prémium Turista osztály és 250 Turista osztály) ezen a szakaszon.

Az Air France KLM 11 új desztinációt kínál 2011-ben: Phnom Penh, Bata, Billund, Freetown, Lima, Monrovia, Orlando és Cancun az Air France esetében, Xiamen, Miami és Aalborg.

A Kambodzsából érkező utasok számára több mint 898 desztinációt kínáló hálózat válik elérhetővé az Air France-nak, a KLM-nek és a SkyTeam szövetség partnerhálózatainak köszönhetően.

0 Tovább

Szingapúrba is repül a Finnair

Az egyik legkényelmesebb módja az ázsiai utazásoknak, ha a finn fővároson, Helsinkin keresztül repülünk. A Finnair járatai ugyanis az ország északi fekvése miatt teljesen más útvonalon – Oroszország északi része és a Barents-tenger fölött – tzöbb mint egy órával rövidebb ideig repül, mint más légitársaság.

A Finnair többek közt Bangkokba, Pekingbe, Delhibe, Szöulba és Tokióba is repül és most május 30-ától indul egy újabb ázsiai járat, Szingapúrba, ahonnan fapados, vagy hagyományos légitársaságokkal könnyen elérhetők Malajzia és Indonézia távolabbi pontjai is.

0 Tovább

Repjegyakciók minden mennyiségben március 31-ig

A nyári menetrend életbe lépésével az Air France bővíti meglévő járathálózatát és járatszámát bizonyos célállomások felé! Atlanta (USA), Santiago (Chile), valamint karibi és indiai-óceáni úticélok felé több járat közlekedik majd.

Az új városok az Air France palettáján Orlando (USA), Lima (Peru), Phnom Penh (Kambodzsa), Freetown (Sierra Leone), Monrovia (Libéria) és Bata (Egyenlítői Guinea).

A francai nemzeti légitársaságnál Párizsba 29 900 forinttól, New Yorkba 115 ezer forinttól, Miamiba 126 500 forinttól foglalhatunk jegyet a március 31-ig tartó akció keretében.

Akciózik a Norwegian is. A norvég fapadossal 34 euróért juthatunk el (adókkal és illetékekkel együtt egy útra) Oslóba, Stockholmba, Koppenhágába és Helsinkibe. Amennyiben a légitársaságnál foglalunk repülőjegyet, a szállodai szobákat 30 százalékos kedvezménnyel foglalhatjuk le, a bérautók árából pedig 12 százalékos kedvezmény jár. Az sem mellékes, hogy a Norwegian gépeinek fedélzetén az európai légitársaságok közül elsőként használhatunk wifi-t.

A KLM-nél a Budapestről Amszterdamba induló napi három járatra 27 500 forintért foglalhatunk jegyet a március 31-ig. Az akciós jegyek közül jó áron juthatunk el New Yorkba (114 ezer forinttól) és Torontóba (138 ezer forinttól), de a skóciai Edinburgh-be is kedvező áron, 69 ezer forintért juthatunk el holland légitársasággal.

0 Tovább

Részeg pilóták miatt egy napot késett a gép

Egy nappal később indulhatott útnak egy repülőgép és száz utasa Costa Ricából Mexikóba, mivel a pilóta és a másodpilóta is ittas állapotban érkezett munkába. A személyzet nem engedte a fedélzetre a részeg pilótákat. Bár a kapitány megtagadta az alkoholtesztet, a másodpilóta tesztje egyértelműen pozitív lett - mondta el Alvaro Vargas, a Costa Rica-i légi felügyelet vezetőjének helyettese. A hatóságok elrendelték az eset kivizsgálását. Az Extra című Costa Rica-i lap szerint az Aeromexico légitársaság pilótái vasárnapi munkába lépésükkor "rosszul voltak", mivel alig hét órával korábban még egy San José-i hotelben buliztak. Ezért a Mexikóvárosba tartó gép indulását 24 órával eltolták. Az utasokat nem értesítették a késés okáról. Az Aeromexico megerősítette, hogy "a pilóták nem voltak repülésre alkalmas állapotban", és legalább a kivizsgálás végéig nem vezethetnek majd repülőgépet.

0 Tovább

Akciós milánói jegyek a Lufthansa Italiánál

A “Happy Week” akció keretén belül már 10.900 forinttól foglalhatók jegyek a Lufthansa Italia Milánóba induló járataira március 14-e és 21-e között A Lufthansa Italia kedvezményes akciót hirdet a Budapest és Milánó Malpensa között közlekedő járataira: az akció időtartama alatt 2011. március 14-től 21-ig jegyek már 10.900 Ft-tól foglalhatók a partner utazási irodákban, illetve az interneten, a www.lufthansa.com weboldalon. A korlátozott számban elérhető jegyekkel 2011. március 21-től 2012. február végéig lehet útra kelni. A Lufthansa Italia ezen az útvonalon Airbus A319-es repülőgépet közlekedtet, amelyen business és turista osztály is található. A Lufthansa Italia utasai ingyenesen adhatják fel csomagjaikat, a fedélzeten pedig számos olasz kulináris csemege közül választhatnak, illetve az indulás előtt 23 órával online check-in-t is elvégezhetik és kiválaszthatják ülésüket. A Milánótól északra elhelyezkedő Malpensa repülőtérről könnyen megközelíthető a város – a Malpensa Express vonat ugyanis kényelmes gyors és a taxi viteldíj töredékébe kerül. A Malpensa Express ráadásul a Miles & More partnere, így a vonatot választók a jegyvásárláskor újabb pontokat gyűjthetnek, ha felmutatják Miles & More kártyájukat.

0 Tovább

Repülni fogsz!

blogavatar

Akciós fapados és hagyományos repülőjegyek. Mikor és hogyan kell foglalni, hogy olcsó jegyhez jussunk.

Utolsó kommentek