A nyári menetrend életbe lépésével az Air France bővíti meglévő járathálózatát és járatszámát bizonyos célállomások felé! Atlanta (USA), Santiago (Chile), valamint karibi és indiai-óceáni úticélok felé több járat közlekedik majd.

Az új városok az Air France palettáján Orlando (USA), Lima (Peru), Phnom Penh (Kambodzsa), Freetown (Sierra Leone), Monrovia (Libéria) és Bata (Egyenlítői Guinea).

A francai nemzeti légitársaságnál Párizsba 29 900 forinttól, New Yorkba 115 ezer forinttól, Miamiba 126 500 forinttól foglalhatunk jegyet a március 31-ig tartó akció keretében.

Akciózik a Norwegian is. A norvég fapadossal 34 euróért juthatunk el (adókkal és illetékekkel együtt egy útra) Oslóba, Stockholmba, Koppenhágába és Helsinkibe. Amennyiben a légitársaságnál foglalunk repülőjegyet, a szállodai szobákat 30 százalékos kedvezménnyel foglalhatjuk le, a bérautók árából pedig 12 százalékos kedvezmény jár. Az sem mellékes, hogy a Norwegian gépeinek fedélzetén az európai légitársaságok közül elsőként használhatunk wifi-t.

A KLM-nél a Budapestről Amszterdamba induló napi három járatra 27 500 forintért foglalhatunk jegyet a március 31-ig. Az akciós jegyek közül jó áron juthatunk el New Yorkba (114 ezer forinttól) és Torontóba (138 ezer forinttól), de a skóciai Edinburgh-be is kedvező áron, 69 ezer forintért juthatunk el holland légitársasággal.